Phone/Viber: 063 564 225
Unique Time doo

O nama

Mi smo tvrtka za uvoz i distribuciju visokokvalitetnih ručnih satova, sunčanih naočala i optičkih okvira. Djelujemo kao veleprodajna trgovina i surađujemo s gotovo 95% trgovina optičkih okvira u BiH i preko 80% trgovina ručnih satova i nakita. Također smo glavni distributeri danskog brand- a sunčanih naočala i optičkih okvira KRISTIAN OLSEN za tržište BiH, Hrvatske i Srbije. Prednost dajemo i pod- distribuciji određenih brand- ova kako bi održali prijateljski i poslovni odnos s partnerima.
U suradnji s njemačkim proizvođačima ručnih satova u ponudi imamo jedinstvene brand- ove kao što su: RAPTOR, JUST WATCH, CARRUCCI i ENGELHARDT. Kao distributeri optičkih okvira posebno smo ponosni na vlastiti brand UNIQUE uz koji imamo i druge brand- ove optičkih okvira (AVEO i ÖÖKULL). Kao tvrtka koja nema svoje trgovine jer kao veleprodaja surađujemo s drugim trgovinama i zbog velike zainteresiranosti kupaca u ponudi imamo svoje proizvode po maloprodajnim cijena (koje su i preporučene cijene za naše partnere) na našoj online trgovini www.unique-time.co.ba.
Naši satovi su izrađeni s velikom ljubavi i preciznosti u njemačkim proizvodnim pogonima te kao takvi imaju Original Deutschland Garantie list u trajanju od 2 god. Posebno smo usmjereni na dizajn i kvalitetu optičkih okvira koji su uvijek u skladu s modnim vremenom i potrebama krajnjeg kupca.
Mi kao tvrtka koja je pronikla iz vlastite upornosti i rada smo ponosni na Certifikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall business portala iz Londona koji predstavlja priznanje koje se dodjeljuje tvrtkama na temelju ekonomskih i financijskih pokazatelja u poslovanju tvrtke.

Bonitetna Ocjena

All search results